• ΑΡΧΙΚΗ

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ. ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ, 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ

ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Το εισιτήριο με το οποίο περνάνε στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος Πόλο Νέων ανδρών, εξασφάλισε σήμερα η ομάδα (polo) της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας¨ΔΕΛΦΙΝΙΑ¨ Πτολεμαΐδας, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Εορδαίας.

Το τριήμερης διάρκειας Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με επιτυχίαδίδοντας στις ομάδες την δυνατότητα να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα με τις καλύτερες προϋποθέσεις και χωρίς προβλήματα.

Η τελική κατάταξη των ομάδων έχει ως εξής (προκρίνονται οι τρεις πρώτες):

1.ΠΑΟΚ

2.ΟΞΥΓΟΝΟ

3.ΔΕΛΦΙΝΙΑ

4.ΧΑΝΘ

5.ΚΟΖΑΝΗ

Σε ότι έχει να κάνει με τα αποτελέσματα των αγωνιστικών (4η και 5η) της τρίτης και τελευταίας ημέρας (Κυριακή 12/1), έχουν ως ακολούθως:

ΠΑΟΚ – ΔΕΛΦΙΝΙΑ: 20-1 (8λεπτα: 10-0, 2-0, 4-1, 4-0)

ΚΟΖΑΝΗ – ΟΞΥΓΟΝΟ: 4-8 (8λεπτα: 1-3, 2-1, 1-2, 0-2)

ΧΑΝΘ – ΠΑΟΚ: 2-14 (8λεπτα: 1-6, 0-4, 0-1, 1-3

ΔΕΛΦΙΝΙΑ – ΚΟΖΑΝΗ: 13-3 (8λεπτα: 7-1, 2-0, 2-1, 2-1)

Ιδιαίτερα ικανοποιητικό και ελπιδοφόρο κρίνεται το αποτέλεσμα του Πρωταθλήματος για την ομάδα Πόλο των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ καθώς, αν και πρόκειται για μία νεοσύστατη ομάδα, η πορεία και τα προσόντα των αθλητών που την απαρτίζουν –με την καθοδήγηση του προπονητή τους- μπορούν να δώσουν μία πολύ καλή γεύση για όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν στο μέλλον.

Άξιες συγχαρητηρίων είναι όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση αλλά και ο κόσμος του οποίου η παρουσία αποτελεί πάντα των εμψυχωτή όλων των αθλητών που κολυμπούν και αγωνίζονται για την κατάκτηση της νίκης.

facebook

1

2

3

4