• ΑΡΧΙΚΗ

ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

ΠΑΝΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Με τους ορίζοντες να διευρύνονται και τις προοπτικές να ανοίγονται –για τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ- όχι μόνο σε Εθνικό αλλά και σε Διεθνές επίπεδο ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία των τμημάτων τηςΑθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας.

Ο καθιερωμένος αγιασμός τελέσθηκε, από τον Πατέρα Αθανάσιο Καμπούρη, το απόγευμα της Τετάρτης 23/10 με την ευχή όλων, ότι μία ακόμα Αθλητική/Κολυμβητική περίοδος θα εξασφαλίσει νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες για την Ακαδημία.

Πρωταγωνιστές, φυσικά, σε τούτη την προσπάθεια δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους αθλητές, τους προπονητές τους και τα μέλη της Διοίκησης που έδωσαν με επιτυχία τις «εξετάσεις» τους όλες τις προηγούμενες περιόδους.

Τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ έχοντας κατακτήσει, με την αξία του σπαθιού τους, θριαμβευτικές επιτυχίες και έχοντας καταταγεί δεύτερη ομάδα Πανελλαδικά και πρώτη ομάδα Πανελληνίως στην Περιφέρεια(στους επιλεγέντες αθλητές της ΚΟΕ, Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας), αποδεικνύουν ότι συνεχίζουν να ανανεώνουν τα χαρακτηριστικά της «ταυτότητάς» τους, ενδυναμώνονται και δημιουργούν νέες, ευνοϊκές, συνθήκες σε αγωνιστικό επίπεδο.

Παρόντες στην τελετή του Αγιασμού, η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας, οι προπονητές, οι αθλητές, γονείς και φίλοι της κολύμβησης που δεν παύουν να αποδεικνύουν τη αγάπη τους για το άθλημα το οποίο και στηρίζουν με όποιο τρόπο μπορούν ειδικά στην κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα.

Με όλα τα τμήματα να βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία και με την προσπάθεια της Διοίκησης, της Δημοτικής αρχής και της ΚΕΔΕ να επικεντρώνεται στην αρτιότερη δυνατή λειτουργία του κολυμβητηρίουκαι στην άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος μπορεί να ανακύψει, η ακαδημία των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ (μπαίνοντας στον 6ο χρόνο λειτουργίας της) έχει ήδη βάλει τα δυνατά της και είναι πανέτοιμη για της προκλήσεις της νέας περιόδου.

Γραφείο Τύπου

facebook

1

2

3

4